avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA parintii mei au divortat si au facut partajul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA parintii mei au divortat si au facut partajul acum 35 de ...

BUNA parintii mei au divortat si au facut partajul acum 35 de ani . Am fost incredintati mamei 2 fii di care unul a decedat si are un fiu, nepotul meu Cum procedam la succesiune cu ce drepturi la mine si la nepot ? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: simion poenaru , utilizator 14:47, 5 Iunie 2021
Aveți drepturi egale cu nepotul deoarece acesta vine în reprezentarea părintelui său.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mona71 mona71 Am o problema in legatura cu partea de mostenire la care avem dreptul eu si fratele meu din vanzarea apartamentului care i-a apartinut bunicii mele. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire viorel dodan viorel dodan Buna ziua! Am o intrebare despre o mostenire. Bunica din partea mamei a decedat. A avut 3 copii, dintre care doar unul mai este in viata. Inteleg ca fiica in ... (vezi toată discuția)
Succesiune parinti decedati steef steef cum se face succesiunea in situatia in care ambii parinti sint decedati? au doi copii,unul in viata celalalt decedat (are 3 copii in viata) ce cota parte ... (vezi toată discuția)