avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin19898

Activitate Sorin19898

Buna ziua.
In ce termen de la finalizarea dosarului la casa de pensii pentru compensații pentru atingerea integrității, se efectuează plata.
Dosarul s a reîntors la casa de pensii, cu grad de afectare 45 la sută.
Însă nimeni nu îmi spune când îmi efectuează plata drepturilor
Buna ziua. In data de 23/04/24 am avut un accident de muncă în care am rămas fără splină și rinichi. ITM ul m a considerat vinovat pe mine, iar firma de bună credință mi a oferit despăgubire pentru cele întâmplate
In data de 23/07/24 am inceput munca, și am înțeles că trebuie să primesc o anexă FIAM precum. Că am inceput munca, și să pot solicita despăgubiri și de la casa de pensii.
Acum va întreb oare. In cat timp se eliberează anexa FIAM, și din auzite, am înțeles că ITM ul la întoarcerea la munca îmi poate acorda amenzi. Cum și din ce cauza ?!
Buna ziua, pot redeschide un dosar rămas definitiv de penal-civil ( grantuire), pe motiv de nerespectare a obligațiilor ?!
Dosarul a rămas definitiv în data de 08/02/2024
Buna ziua. In luna februarie am avut încheiere a unui proces de Gratuite, cu o vecina de a mea. Cea in cauză nu lucrează, și nici în urma hotărârii nu mă lăsa să fac gardul și să scor buturugile de pe traseul acestuia. Cum pot proceda, sa pun in aplicare hotărârea judecătorească care o obliga să facă ea acest lucru, adică să scoată acele obiecte de pe traseul gardului .
Dacă pun in avocat cine îl plătește, daca ea nu lucrează și îs saracii lipie, și plătesc eu, cum recuperez cheltuieli.
Oricum nici în urma judecării, judecătorul nu ne a aprobat sa ne ofere ei, înapoi cheltuielile de judecată.
Buna ziua, am o poprire pe contul de salariu, și am solicitat băncii sa îmi deblocheze accesul la cont temporar , pe motiv că din cauza unui accident de muncă sunt in incapacitate de a mă deplasa sa ridic banii de la ghișeu.
Cum pot proceda, sau de ce banca refuza să deblocheze contul temporar ?!
Buna ziua, și să le spun ce anume ?!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti lua legatura cu banca, telefonic sau prin e.mail

Buna ziua. Ancheta efectuată de către ITM este finalizata, secretara, cred că mă Indus in eroare . Spunea că în această perioadă primesc o sumă mai mare față de ce luam până acuma. De aceea am și întrebat aici
Buna ziua. Dacă în urma unui accident de muncă, sunt in incapacitate de munca de a mă deplasa la banca, sa ridic salariu aferent încasat, iar eu in momentul de fata am executare pe cont. Se poate face ceva sa am contul deblocat ?! Menționez că momentan sunt in incapacitate de a mă deplasa.
Buna ziua. Sunt urmarea unui accident de muncă,din care a rezultat că am rămas fără splină coaste rupte și rinichiul stâng scos.
De prin auzite am înțeles că în urma unui accident de muncă, drepturile salariale se plătesc cu mai mult de 100%. Este adevărat,firma trebuie să îmi plătească mai mult de 100% salariu . Sau este doar un zvon
Buna seara. Am o executare pe cont, am discutat prin email,că altfel nu răspunde nimeni,telefonul la ei este degeaba. Mi ai spus că au trimis adresa de sistare din data de 17/04/2024, nici până acuma cei de la cec nu au primit nimic. Deși când au porprit au trimis adresa online, acum nu știu ce se întâmplă de nu este deblocat. Unde să mă adresez daca acesta nu îmi răspunde nici la email nici la telefon. Nu pot fi grevat de 2 opririi pentru același debit