S-a primit de la ANAf urmatoarea notificare:
"Prin prezenta va aducem la cunostinta ca,..., pentru perioada 03/2014, aveti obligatia depunerii pana la date de 25.04.2014 a urmatoarelor declaratii fiscale:
Impozit pe veniturile microinterprinderilor"
Si apoi lista cu legile incalcate.
Administratorul/asociatul societatii a decedat la sfarsitul anului 2012.
Nu se doreste pastrarea in continuare a societatii de catre mostenitori (sotia si copil minor). Firma a avut un singur angajat...
Cum ar trebui procedat pentru a nu se plati amenzi.... sau sumele sa fie cat mai mici ?
Va multumesc!
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog moderatorul sa mute postarea.
In prezent este ocupata functia de manager marketing ocupata.
Dorim angajarea unui account manager (responsabil cu vanzarile precum si cu mentinerea si imbunatatirea relatiilor cu anumiti clienti) .
Nu am gasit functia de account manager in Clasificarea ocupatiilor din Romania.
Ce functie asemanatoare, prevazuta si in cor, s-ar putea trece in contractul de munca ?
Societatea la care lucrez face parte dintr-un grup international.
Nivelul exporturilor (catre firma mama) pe luna se ridica la cateva sute de mii de euro. Aceasta nu plateste datoriile la timp, astfel ca societatea este obligata sa se descurce numai cu ceea ce vinde pe intern.
De asta am cerut si sfatul dumneavoastra, intru-cat stiu ca sunt bani (la nivelul grupului) dar strainii s-au obisnuit sa ne trateze ca pe niste sclavi.
PS: cifra de afaceri anuala a grupului este de app. 25 mil de euro
Va multumesc pentru sfaturi.
Sunt convins ca daca ii dau in judecata vor gasi anumite motive sa ma concedieze, cu toate ca in ultimul an am fost recompensat de cateva ori datorita rezultatelor optinute.
Nu am mai primit salariul de pe data de 13 iulie 2008.
Ce demersuri legale ar trebui sa iau pentru recuperarea sumelor restante?
Mentionez ca cei de la ITM ( cu toate ca au fost anuntati ) nu au facut nimic.
Cand am discutat cu Serviciul Financiar mi se spune ca nu sunt incasari.
Cu toate ca avem sindicat, acesta nu face nimic deoarece sunt mana in mana cu conducerea.
Nimeni nu are curajul sa vorbeasca de frica sa nu fie dat afara ( orasul in care lucrez este codas dpdv al locurilor de munca).