avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare privind depunerea in termen a declaratiile ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare privind depunerea in termen a declaratiile de impozit

Buna ziua,

S-a primit de la ANAf urmatoarea notificare:
"Prin prezenta va aducem la cunostinta ca,..., pentru perioada 03/2014, aveti obligatia depunerii pana la date de 25.04.2014 a urmatoarelor declaratii fiscale:

Impozit pe veniturile microinterprinderilor"

Si apoi lista cu legile incalcate.

Administratorul/asociatul societatii a decedat la sfarsitul anului 2012.

Nu se doreste pastrarea in continuare a societatii de catre mostenitori (sotia si copil minor). Firma a avut un singur angajat...

Cum ar trebui procedat pentru a nu se plati amenzi.... sau sumele sa fie cat mai mici ?

Va multumesc!

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog moderatorul sa mute postarea.
Cel mai recent răspuns: ary_eduard , utilizator 16:53, 30 Mai 2014
Mergeti la AFP si discutati cu cei de la Asistenta Contribuabili.
Deschideti succesiunea si apoi mostenitorii legali sa inceapa procedura de lichidare voluntara a societatii.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
legalmgm, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuabili inactivi avas avas Buna seara, As dori putin ajutor in legatura cu preluarea unui SRL.In acest SRL suntem 3 asociati , iar eu doresc sa preiau partile sociale de la cei 2 ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Am fost in concediu medical, pot beneficia de somaj? ancalota ancalota In perioada 4 aprilie 2009-2 iulie 2010 am beneficiat de somaj in urma desfintarii societatii la care lucram. La 1 august 2010 m-am angajat la o alta societate ... (vezi toată discuția)