avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate daniel cucu

Activitate daniel cucu

Am iesit la pensie inepind cu 18.06.2024
Data primire decizie-08.08.2024
Cuantum -1976 lei, deci ELIGIBIL CARD Sprijin pt, Romania, 250 lei la 2 luni
Intrebare- Din ce data am dreptul de a primi acesti bani?
Daca imi vine cardul anul 2025, vine alimentat si cu sume retroactiv?
Multumesc
NOTA ! Nu am primit cardul , cand il primesc si cu ce suma alimentat ?
Ma interesa cand primesc CARD -Sprijin etc. Ma incadrez, data iesire pensie 18.06.2024, Decizie 08.08.2024. Primesc si transele retroactiv , daca primesc cardul cu mare intarziere/ Multumesc !
Ma gandeam ca exista totusi un termen legal de expediere ~
Decizie pensie 1976 lei ., din data de 08.08.2024. Data intrare in drepturi-18.06.2024. Cand primesc CARD -250lei ( la 2 luni ) si pentru ce transe va fi alimentat ? Multumesc
Am decizia emisa in 08.08.2024. Cand primesc banii PRIN POSTA NUMERAR ? Multumesc
DAR PENSIA CA BANI CAND O PRIMESC ?
Am decizia de pensie initiala emisa in 08.08.2024, cea de recalculare NU am primit-o. Cand primesc pensia stabilita , prin posta ? Multumesc
De raspuns mai raspunde cineva la intrebari sau nu mai functioneaza Avocat.net ?
Buna ziua ! Am fost casatorita in Italia cu un cetatean italian. Am divortat prin intelegere cu hotarire de divort la Primaria din Bologna. O am in original si doresc sa o prezint si la Primaria din R. Sarat unde am anuntat casatoria la momentul casatoriei si acum figurez inca ca fiind casatorita. Ce documente , in afara Hotaririi de divort din Italia imi mai trebuiesc ? Multumesc