avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am decizia emisa in 08.08.2024. Cand primesc banii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am decizia emisa in 08.08.2024. Cand primesc banii PRIN POSTA ...

Am decizia emisa in 08.08.2024. Cand primesc banii PRIN POSTA NUMERAR ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:42, 4 Octombrie 2024
Intrebati la casa teritoriala de pensii.
Ma gandeam ca exista totusi un termen legal de expediere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal trebuia sa-i primiti in luna septembrie. Fiind mult prea aglomerati cu recalcularea tututror pensiilor pe legea 360/2023 veti primi pensia si restantele cuvenite dupa data de 14/10/2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ... lidia01 lidia01 Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)