locuiesc la parterul unui bloc in care toti locatarii care stau deasupra ,pe coloana mea,(nu insa si ceilalti din bloc) s-au debransat de la caldura ,deoarece au centrale pe gaze.Toti locatarii de deasupra au taiat tevile de caldura(pe propria lor raspundere , fara sa aiba autorizatia cuiva), iar acum eu nu voi avea caldura deoarece tevile de caldura s-au taiat la nivelul plafonului si nu se pot pune aerisitoare sau dopuri(din aceasta cauza am fost si inundat atunci cand s-a facut proba la caldura.).
Am inteles ca nu este legal sa te debransezi prin taierea tevilor ,insa amdministratorul spune ca fiind asociatie de proprietari putem face orice si nu se implica in rezolvarea problemei. Eu ce pot face in aceasta situatie pentru a avea caldura fara sa am probleme legale?
va multumesc!
sunt asociat unic al unui srl, avand carnetul de munca la directia judeteana de pensii si cotizand doar la cas(pensii).Doresc sa transfer carnetul de munca la ITM ,pentru a putea cotiza si la cass(sanatate), insa directia judeteana de pensii nu doreste sa-mi elibereze carnetul de munca , spunand ca am nevoie de un contract de munca in baza caruia sa-mi elibereze carnetul de munca. Ce pot face pentru a avea carnetul de munca la ITM?