avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate Gya8.6

Activitate Gya8.6

Va mulțumesc frumos pentru răspuns! O seara frumoasa.
Avocat Neagu Elena a scris:

Mama trebuie sa promoveze atat divortul cât și partajul. Vor fi doia procese distincte.
Are dreptul la jumătate din apartament dacă este luat în timpul casatoriei.
Sa ia mama sau dvs legătura cu un avocat și o sa va explice în detaliu ce aveți de făcut.

Buna ziua.
Mama ar vrea sa divorțeze după o căsnicie de mai bine de 30 ani.
Ei au un apartament pe care l-au plătit in timpul căsniciei însă pe contract este doar el trecut. Mama are drept la acest bun dacă se despart?
Daca imi poate raspunde cine as fi recunoscătoare.
Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc mult!

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Il puteti notifica, prin avocat, in sensul ca nu sunteti obligata sa ii restituiti avansul remis, cata vreme este in culpa, nerealizand demersurile necesare obtinerii contractului de imprumut bancar.

Va multumesc mult pentru informații!
Buna ziua,
As dori și eu un răspuns dacă se poate,
Am făcut un antecontract vânzare-cumpărare
Iar data expirării era la 28 feb. Unde era stipulat ca dacă cumpărătorul se răzgândește pierde avansul, sau nu i acorda creditul noi va trebui sa ii dam banii înapoi . Pana la data de 28 feb nu s adus nicio dovada de la banca și n a mai dat nici un semn.
Am găsit găsit cumpărători însă ceilalți sunt deja trecuți in cartea funciară. I am
Contactat și au zis ca vin la notar doar dacă noi le dam avansul înapoi in condițiile in care ei au pierdut din vina lor.
Cum pot sa ii scot de pe cartea funciară fără ca eu sa fiu șantajată și forțată de ei?
Se va radia cândva fără ca prezenta lor sa fie necesară? Mulțumesc!