avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mama ar vrea sa divorțeze după o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mama ar vrea sa divorțeze după o căsnicie de mai ...

Buna ziua.
Mama ar vrea sa divorțeze după o căsnicie de mai bine de 30 ani.
Ei au un apartament pe care l-au plătit in timpul căsniciei însă pe contract este doar el trecut. Mama are drept la acest bun dacă se despart?
Daca imi poate raspunde cine as fi recunoscătoare.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gya8.6 , utilizator 23:53, 17 August 2022
Cand a fost cumparat apartamentul, parintii erau casatoriti?
Mama trebuie sa promoveze atat divortul cât și partajul. Vor fi doia procese distincte.
Are dreptul la jumătate din apartament dacă este luat în timpul casatoriei.
Sa ia mama sau dvs legătura cu un avocat și o sa va explice în detaliu ce aveți de făcut.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns! O seara frumoasa.
Avocat Neagu Elena a scris:

Mama trebuie sa promoveze atat divortul cât și partajul. Vor fi doia procese distincte.
Are dreptul la jumătate din apartament dacă este luat în timpul casatoriei.
Sa ia mama sau dvs legătura cu un avocat și o sa va explice în detaliu ce aveți de făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama dorește să divorteze DanCristian199 DanCristian199 Părinții mei sunt despărțiți în fapt. Mama a fost înșelată în relatie si părăsită. Ei sunt căsătoriți legal. Mama dorește să se despartă de ... (vezi toată discuția)
Divorț Daniela Cismas Daniela Cismas Bună seara! Am și eu o întrebare pentru cine mă poate ajuta cu un răspuns..După o căsnicie de 11ani din care 3 ani concubinaj și 8 căsătoriți în ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului la apartamentul parintilor Annamaria95 Annamaria95 Buna seara,am o mica nelămurire, părinți mei sunt despărțiți de 15 ani , eu sunt majora, ei doi au un apartament impreuna ,precum eu port numele ... (vezi toată discuția)