avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Ralucia

Activitate Ralucia

Buna ziua, as avea o întrebare, am moștenit o casa in urma decesului tatălui meu. Acesta a avut grija de o persoană în vârstă și ia rămas lui. Însă acuma la succesiunea după acesta. Nepoții persoanei de care a avut grija au 13/1 parte.
As dori sa ii despăgubesc, însă notarul îmi spune că acestea trebuie să își facă ei succesiune după mama lor. Acestea nu doresc. Cum pot rezolva această speță?
Specific că urmează să consultăm un alt notar pentru lămuriri. Însă până atunci aș avea nevoie și de părerile dumneavoastră.
Va mulțumesc frumos pentru ajutor!
Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, as dori sa știu dacă pot deschide un PFA in timpul în care sunt in maternitate?
De asemenea, as dori sa știu dacă o să beneficiez de stimulent după pe baza PFA?
Pe baza PFA se poate înscrie la creșă copilul ?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Sănătate!
Buna ziua, as dori sa știu dacă este legal că președintele de bloc, vicepreședintele și cenzorul sa fie locatarii în același bloc. Daca administratorul blocului și contabilă au voie sa fie soț- soție?
Menționez că toți acestea stau în aceiași scara. Daca mi-ați putea indica legea care prevede obligațile președintelui.
Va mulțumesc frumos!
Buna seara, locuim într-un bloc la etajul 4, langa noi se afla uscătoria, am dori sa o achiziționăm. Mi-ați putea spune care sunt pași de urmat?
Specific că am întrebat majoritatea vecinilor și sunt de acord mai puțin 4 apartamente din 20.
Mulțumesc frumos