avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, as ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, as dori sa știu ...

Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, as dori sa știu dacă pot deschide un PFA in timpul în care sunt in maternitate?
De asemenea, as dori sa știu dacă o să beneficiez de stimulent după pe baza PFA?
Pe baza PFA se poate înscrie la creșă copilul ?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Sănătate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 13 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide un PFA pe durata CCC, insa venituile nete nu pot depasi valoarea de 11.960 de lei/an calendaristic.

Dupa terminarea CCC, puteti depune dosarul penttru stimulentul de insertie.

Da, pe baza PFA se poate înscrie la creșă copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si concediul de maternitate Rujbecka Rujbecka Buna ziua, sunt Pfa si am nascut, prin urmare am intrat on concediu de maternitate si mi-am suspendat activitatea ca sa pot primii banii si mai apoi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)