avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Dimache Ctin

Activitate Dimache Ctin

Va mulțumesc , O zi buna !

Mihăilă Sebastian a scris:

Trebuie sa faceti o plangere impotriva procesului-verbal de contraventie prin care sa solicitati, printre altele, obligarea politiei la suportarea cheltuielilor pe care le-ati efectuat. In caz de admitere, instanta va obliga la restituirea acestor cheltuieli.

Buna ziua ! Da, am și procesul verbal

Mihăilă Sebastian a scris:

Vi s-a intocmit proces-verbal?

Buna ziua , mă puteți ajuta cu următoarele probleme ;
1. Am fost oprit de poliție și am suflat în alcooltest ( a ieșit 0.18)
2. Inițial știind că nu consum alcool , decât în mod responsabil am cerut analize de sânge
3. Analizele au și dovedit ceea ce știam deja
4 Analize care m-au costat aproape 200 lei, taxi, două nopți la hotel , până era valabilă dovada, in jur de 300 lei.
5. Am aflat și vinovatul , un corn pe care scrie cu aroma de șampanie , însă aroma era chiar 1% vin spumant , menționez că nu scrie pe ambalaj ceva atenționare .
6. Cel mai urat a fost că la recoltare , m-am simțit ca ultimul infractor , necrezand nimeni faptul că nu consumasem alcool. Ce pot face in acest caz, deoarece nu mi se pare normal ? Pot recupera măcar banii pierduți degeaba ?
Buna ziua, am nevoie de ajutor legal, am fost un tată în Concediu de creștere copil, la un an am reînceput munca cu stimulent de inserție , însă după ce a împlinit copilul meu doi ani , mai exact pe data de 15.08.2019 am renunțat la acel serviciu , angajandu-ma in alta parte pe data de 02.09.2019, problema este că în data de 10.05.2020 m-au făcut dator de tot stimulentul pe care mi l-au dat din data de 15.08.2019 până pe data de 10.07.2020 ( adică 7060 de lei) este legal , am vreo șansă în instanță în caz de doresc să mă apăr ?