avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , mă puteți ajuta cu următoarele probleme ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , mă puteți ajuta cu următoarele probleme ; 1. Am ...

Buna ziua , mă puteți ajuta cu următoarele probleme ;
1. Am fost oprit de poliție și am suflat în alcooltest ( a ieșit 0.18)
2. Inițial știind că nu consum alcool , decât în mod responsabil am cerut analize de sânge
3. Analizele au și dovedit ceea ce știam deja
4 Analize care m-au costat aproape 200 lei, taxi, două nopți la hotel , până era valabilă dovada, in jur de 300 lei.
5. Am aflat și vinovatul , un corn pe care scrie cu aroma de șampanie , însă aroma era chiar 1% vin spumant , menționez că nu scrie pe ambalaj ceva atenționare .
6. Cel mai urat a fost că la recoltare , m-am simțit ca ultimul infractor , necrezand nimeni faptul că nu consumasem alcool. Ce pot face in acest caz, deoarece nu mi se pare normal ? Pot recupera măcar banii pierduți degeaba ?
Cel mai recent răspuns: Dimache Ctin , utilizator 15:18, 13 Ianuarie 2023
Vi s-a intocmit proces-verbal?
Buna ziua ! Da, am și procesul verbal

Mihăilă Sebastian a scris:

Vi s-a intocmit proces-verbal?

Trebuie sa faceti o plangere impotriva procesului-verbal de contraventie prin care sa solicitati, printre altele, obligarea politiei la suportarea cheltuielilor pe care le-ati efectuat. In caz de admitere, instanta va obliga la restituirea acestor cheltuieli.
Va mulțumesc , O zi buna !

Mihăilă Sebastian a scris:

Trebuie sa faceti o plangere impotriva procesului-verbal de contraventie prin care sa solicitati, printre altele, obligarea politiei la suportarea cheltuielilor pe care le-ati efectuat. In caz de admitere, instanta va obliga la restituirea acestor cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Marius157 Marius157 Buna ziua, in data de 17. 05. 2018 am fost oprit in trafic de un echipaj al politiei rutiere fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Etilotest, banuiesc ca agentul a umblat la el! mrs2000 mrs2000 Buna ziua!As vrea sa va spun si eu parerea mea si sa va cer un sfat.Sambata seara am fost oprit de catre un agent de circulatie care nu prea ma sufera nici pe ... (vezi toată discuția)