Buna ziua, in data de 17. 05. 2018 am fost oprit in trafic de un echipaj al politiei rutiere fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0.29 mg alcool pur in aerul expirat spre surprinderea mea stiind ca nu am consumat alcool deloc, pare ridicol dar exact cand am fost oprit consumam un corn cu vanilie si crema de sampanie care continea o cantitate infirma de alcool in el dar suficient cat sa induca aparatul in eroare eu avand inca in gura acel abur de alcool cand am suflat, le-am explicat de nenumarate ori ca eu nu am baut si ca am mancat acel corn si nu m-au crezut spunand "aparatul nu minte si nici defect nu este" si au facut intre ei glume pe seama mea care chiar nu isi aveau rostul in acel moment , stiind ca nu sunt vinovat am refuzat categoric semnarea procesului verbal si am solicitat recoltarea probelor biologice . In final mi-au luat permisul si am primit o dovada cu drept de circulatie de 14 zile .
Intrebariile mele sunt : In cat timp vin rezultatele la sange , am inteles ca se poate plati o taxa pentru a le face mai repede, este adevarat ?
Se poate prelungi dovada de circulatie, daca da unde ?
Dupa ce vor veni rezultatele care clar vor arata ca nu am baut, care este urmatorul pas ?
Alcoolemie
Marinsorin16z
Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)