Buna intr-o seara am baut 30 ml ciresata in ziua aia nu am mancat nimic ,dupa 1 ora am suflat in aparat mia iesit o,05 in aeru expirat ,am cerut probe si am vrut 2 ore diferenta de timp de cand am baut si pana mi sau recoltat probe iar doua proba de 3 ore ast rezultatul ce parere aveti imi iasa 0,00 amenda mai am timp azi sa o platesc daca imi iasa zero imi da permisul inapoi ast raspuns
Ati baut, asta e clar, la momentul depistarii aveati alcoolemia 0,05 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapta dvs este contraventie,nu inteleg ce incercati sa demonstrati, nu are nicio relevanta ca o sa aveti zero in sange peste 3 ore de la eveniment.
Daca ati mers la prelevare, ar fi trebuit sa va elibereze dovada cu drept de circulatie.
Vroiam sa spun ,politistul mia dat dovada 15 zile ,eu am cerut probe de sange ,pt ca am baut o gura de visinata si intr-o jumatate de ora am suflat in aparat ,in speranta ca imi va iesi la sange 00 atunci imi da permisu inapoi ,eu o sa fac contestatie amenda nu am platito azi e ultima zi cand o pot plati ,acum sper sa am noroc sa zic asa si sa scap de stres ,daca nu tr sa dau reexaminare sa-l pot lua in 30 de zile ,sau cum at trebui sa procedez daca imi iasa pozitiv ,ast raspuns va multumesc.
Alcoolemie
Marinsorin16z
Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Alcolul la volan
bozomala24
Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)