avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate CODRI 12

Activitate CODRI 12

Bună ziua! Am vândut un apartament și de 3 luni deja noi proprietari nu și-au schimbat utilitățile pe numele lor... Au plătit odată și ne au trimis chitanta dar le am spus sa îl schimbe oricum pe numele lor și acum dacă noi reziliem trebuie sa plătim pentru reziliere... Este vreun mod legal de ai obliga sa plătească ținând cont de contract de când sunt proprietari și dacă reziliem sa ne plătească suma de reziliere. Mulțumesc!
Bună ziua! Am încheiat un contract de intermediere cu o firma de agenți imobiliari pentru exclusivitate pentru a vinde apartamentul, dar am stabilit ca noi nu le dam comision și a sters din contract aceste părți, unde se specifica suma sau procentul din comision, despre acest comision este scris doar la drepturile mandatarului, comision in cazul în care este stabilit prin act adițional și dacă este vândut la un preț mai mic decât cel minim stabilit. Mai trebuie plătit comision? Și el ar putea încheia un precontract cu cumpărătorul pe o suma diferita de cea care ne-o spune noua? Și exista un mod de a anula acest contract? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Președintele ales al Asociației de Proprietari (menționez ca nu știu dacă s-au depus actele pentru desemnarea lui ca președinte la Judecătorie, este un proces verbal semnat) a semnat aprobare unei firme la parter fără acordul locatarilor iar acum am instalatate sub geam 5 sisteme de aer condiționat.... Cum poate fi remediata problema... Nu e ușor de suportat toate aparatele sub geamuri. Mulțumesc anticipat!
Nu am fost informați ca ar fi nereturnabila, și nici pe proforma nu am văzut specificat. Acum cand întrebam de storno spune ca nu știe cum este procedura. Doar a spus ca pentru a o rezerva e nevoie sa depunem avansul. Mulțumesc!
Bună ziua! Am plătit avans de 2% din valoare pentru un autoturism unui dealer prin intermediul unei facturi proforme. Nu am ajuns încă sa semnez nici un contract, dar m-am răzgândit și as dori sa îmi fie returnat avansul. Cum trebuie sa procedez cu ei, ținând cont ca mi se spune ca nu știe dacă este posibil acest lucru și încearcă sa ma convingă sa semnez contractul. Mulțumesc anticipat!