avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele ales al Asociației de Proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele ales al Asociației de Proprietari ...

Bună ziua! Președintele ales al Asociației de Proprietari (menționez ca nu știu dacă s-au depus actele pentru desemnarea lui ca președinte la Judecătorie, este un proces verbal semnat) a semnat aprobare unei firme la parter fără acordul locatarilor iar acum am instalatate sub geam 5 sisteme de aer condiționat.... Cum poate fi remediata problema... Nu e ușor de suportat toate aparatele sub geamuri. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:27, 15 Octombrie 2021
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare in calitate de factor decizional
Daca presedintele de asociatie este reticent,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunä ziua locuiesc în bl turn a parter cam 12 ... Benţealiliana Benţealiliana Bunä ziua locuesc în bl turn a parter cam 12 mä nmesc Benţea liliana am probleme cu ploaia de mulţi ani mam tot rugat de aministrator sä rezolve sä nu ... (vezi toată discuția)
Reparatii jgheaburi cayena55 cayena55 Buna ziua.Locuiesc la parterul unui imobil.Din pacate de peste o jumătate de an jgheaburile de la scara noastră sunt defecte(parti lipsa) si din aceasta ... (vezi toată discuția)
Responsabili pentru tevile de canalizare la bloc locatar123 locatar123 Buna ziua. Sunt proprietarul apartamentului de la parter intr-un bloc si ma aflu intr-o situatie dificila cu administratorul si presedintele asociatiei. Dupa ... (vezi toată discuția)