avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am încheiat un contract de intermediere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am încheiat un contract de intermediere cu o firma ...

Bună ziua! Am încheiat un contract de intermediere cu o firma de agenți imobiliari pentru exclusivitate pentru a vinde apartamentul, dar am stabilit ca noi nu le dam comision și a sters din contract aceste părți, unde se specifica suma sau procentul din comision, despre acest comision este scris doar la drepturile mandatarului, comision in cazul în care este stabilit prin act adițional și dacă este vândut la un preț mai mic decât cel minim stabilit. Mai trebuie plătit comision? Și el ar putea încheia un precontract cu cumpărătorul pe o suma diferita de cea care ne-o spune noua? Și exista un mod de a anula acest contract? Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
CODRI 12, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:14, 24 Noiembrie 2021
Daca scrie in contract ca trebuie platit comision, atunci trebuie platit. Daca nu scrie, nu trebuie platit.
Daca contractul nu indeplinea conditiile cerute de lege la data semnarii lui, atunci se poate anula.
V-ati cam grabit!
Buna ziua,

Lecturati atent clauzele contractuale cu privire la comision.

Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Daca "le-au sters" doar de la dvs si de la ei din contract nu, este urata treaba. O sa spuna ca le-ati taiat dvs cu pixul.
Trebuie vazute si citite hartiile, dupa cum va spune si doamna avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare-cumparare prin agentie geo125879 geo125879 Buna ziua, Sper sa aveti rabdare sa cititi pana la capat...B-) Am incheiat un precontract de vanzare-cumparare (ca si cumparator) la o agentie ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliare rox10 rox10 As vrea sa intreb legat de un contract incheiat cu o agentie imobiliara: 1. daca in contract scrie ca se va plati comisionul in momentul in care se ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. am avut intentia sa ... Simo Na Simo Na Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. Am avut intentia sa înstrăinez un apartament pentru care am postat anunt. A raspuns o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)