Vreau să știu dacă pentru un profesor aflat în concediu medical cod 14 cu handicap grav i se poate respinge cererea de mentinere in activitate ca titular. În perioda legală de solutionare a cererilor de menținere în activitate profesorul se afla în concediu medical și măsura împotriva lui se ia fără să fie consultat de consiliul de administrație al școlii.
As mai avea o intrebare. Dacă aceeași persoană va împlini vârsta standard de pensionare de 65 de ani în acest an școlar și se va afla permanent în concediu (medical și de odihnă - are dreptul la un concediu medical de un an si jumătate) poate angajatorul să decidă unilateral încetarea contractului individual de muncă?
În sistemul de învățământ se evaluează activitatea dintr-un an școlar. Persoana despre care vorbesc a lucrat efectiv 10 săptămâni, restul fiind concediu medical și concediu de odihnă. M-ar interesa actul normativ care stabilește perioada minimă de evaluare de 6 luni.
Vreau să înțeleg mai bine. Dacă ești bolnav și nu lucrezi deloc la sfârșitul anului școlar vei fi evaluat cu 0 (zero) puncte și cu acest punctaj vei primi calificativul insuficient?
Dar acum? În structura normei didactice la art. 207 don noua lege a învățământului nu mai apare serviciul pe școală. Apare în altă parte? Nu am fost eu atent?
Exact acest aspect doresc să îl lămuresc. Partea în cauză a avut activitate la catedră doar 10 saptămâni din 34. Nu a avut posibilitatea: 1 să participe cu elevii la concursuri și olimpiade pentru că acestea s-au desfășuat în alte perioade când ea nu a lucrat 2. să propună cursuri opționale din același motiv 3 să participe la activități de voluntariat din același motiv etc... Este legal să i se atribuie punctajul 0 (zero) pentru activități la care a fost împiedicat de boală să participe???