avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În timpul concediului medical pentru incapacitate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În timpul concediului medical pentru incapacitate de muncă ...

În timpul concediului medical pentru incapacitate de muncă salariatul beneficiază de măririle de salariu acordate colegilor săi???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 6 Februarie 2024
În timpul concediului medical pentru incapacitate de muncă salariatul nu beneficiază de măririle de salariu acordate colegilor săi... majoarea poate avea loc la terminarea concediului medical.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pintexim pintexim Pe perioada concediului medical se acorda concediu de odihna? Parerea angajatului este ca ,DA;a angajatorului ca ,NU. (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, ... Elena Onofrei Elena Onofrei Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, am revenit la serviciu dupa Ccc, compania fiind afectata de aceasta pandemie, am salariul ... (vezi toată discuția)
Incadrarea salariala la reintoarcerea la lucru din ccc christyn04 christyn04 Ma aflu in concediu de crestere copil si ar trebui sa ma intorc la lucru in august 2010. In decembrie 2007 am ramas insarcinata. In perioada in care eram ... (vezi toată discuția)