avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Vasilescu Vasile

Activitate Vasilescu Vasile

Am mers sa platesc impozitul anual pe cladire si teren la primaria orasului F. si nu mi s-au incasat banii.Motivul : nu aveam calculata taxa pentru gunoiul menajer si trebuia sa dau o declaratie cu numarul persoanelor din familie.
Mentionez ca sunt singur si de la inceputul anului locuiesc cu viza de flotant in alt judet acolo unde lucrez. Întrebare : daca am o proprietate unde stau/ locuiesc doar o zi pe luna, (uneori nici atat) este corect sa mi se impuna incheierea unui contract pentru ridicarea gunoiului menajer ? Adica sa platesc un serviciu de care nu beneficiez !
O persoana cu handicap grav,cu un venit de 500 ron pe luna (indemnizatie de handicap ) poate avea vreo facilitate in fata instantei intr-un proces de revendicare teren ? Ma refer la faptul ca trebuie sa suporte onorariul de avocat, onorariul de expert, taxa de timbru s.a
m.d. si accesul la justitie este blocat din motive pecuniare.Are peste 75 de ani si bancile nu-i acorda imprumut. Precizez ca este proprietar in indiviziune al unor terenuri si al unei casei vechi dar acestea nu-i aduc niciun venit fiind in mediul rural Va multumesc !
Sunt proprietarul unui teren de 3500mp in mediul rural.Am toate actele posibile de la actul de origine,proces verbal de punere in posesie,titlu de proprietate,cadastru facut la cererea mea, pana la cadastrul facut de praria locala(cadastrul general) Platesc la primarie impozit si il declar anual la Apia.Dar fizic terenul este ocupat de 30 de ani de un cetatean cu ...capul mare.El are posesia,eu am proprietatea.Intrebare: daca ajungem la instanta,mai este nevoie de proba cu martori ?