avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt proprietarul unui teren de 3500mp in mediul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt proprietarul unui teren de 3500mp in mediul rural.Am toate ...

Sunt proprietarul unui teren de 3500mp in mediul rural.Am toate actele posibile de la actul de origine,proces verbal de punere in posesie,titlu de proprietate,cadastru facut la cererea mea, pana la cadastrul facut de praria locala(cadastrul general) Platesc la primarie impozit si il declar anual la Apia.Dar fizic terenul este ocupat de 30 de ani de un cetatean cu ...capul mare.El are posesia,eu am proprietatea.Intrebare: daca ajungem la instanta,mai este nevoie de proba cu martori ?

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:03, 24 Mai 2021
Depinde ce va invocă și el în apărare( daca pune problema uzucapiune spre ex.).trebuie studiat întâi cazul pentru a vi se răspunde concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire sau anulare uzucapiune ? muraruelena muraruelena - am o hotarare de reconstituire a dreptului de proprietate al meu asupra terenului autorilor mei ( teren intravilan ). - este vorba despre un teren ... (vezi toată discuția)
Dupa 25 de ani de folosinta a unui teren intravilan ... brafa brafa buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie in acest caz in care tata-l meu a folosit un teren intravilan de mai bine de 25de ani (terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren, casa tina.04 tina.04 Bunica mea a primit in urma cu 50 ani un teren de la o batrana , pentru a-si construi o casa. A construit casa, are autorizatie de constructie, dar terenul ... (vezi toată discuția)