avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana Motescu

Activitate Adriana Motescu

Pana cand pot depune inscrisuri intr-un proces in care mi-a fost incuviintata proba cu inscrisuri?
Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen de judecata?
Buna ziua,

As vrea sa stiu ce este un istoric de rol fiscal, ce date cuprinde si care ar fi cel mai indepartat an din care ar putea contine date? Multumesc.
Buna ziua,

As dori sa stiu cat timp se pastreaza in arhivele nationale sau la primarii documentele care atesta plata taxelor si impozitelor locale?
Imi amintesc ca rudele pana la gradul al patrulea sunt indreptatite dar nu mai gasesc prevederea legislativa, stiti cumva prevederea legislativa?

POPA GHEORGHE a scris:

Doar proprietarul si mostenitorii legali pot cere si primi, alte persoane pot doar cere.

Orice persoana fizica poate solicita copii de pe un registru agricol din arhiva nationala cu privire la o persoana cu care nu se afla in niciun grad de rudenie? Multumesc anticipat!
Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca o copie de pe un registru agricol poate fi ceruta de orice persoana fizica sau este necesar ca aceasta sa se afle intr-un anumit grad de rudenie cu persoana fizica detinatoarea a terenului inscrisa in registrul agricol?