avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pana cand pot depune inscrisuri intr-un proces in care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pana cand pot depune inscrisuri intr-un proces in care mi-a fost ...

Pana cand pot depune inscrisuri intr-un proces in care mi-a fost incuviintata proba cu inscrisuri?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 21:40, 15 Iulie 2021
Cu cel puțin 5 zile înainte de următorul termen de judecată (art. 254 alin. 4 lit. b cod procedura civila).

Sa fie depuse în atâtea exemplare cate părți sunt și unul în plus pentru instanță și să le certificați cu originalul (scrieți "conform cu originalul" pe ele și le semnați).
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconventionala - mijloace de proba IancuV IancuV la intocmirea cererii reconventionale trebuie sa trec solicit incuviintarea urmatoarelor probe.Pot trece martori fara a fi numiti acestia intrucit in acest ... (vezi toată discuția)
Pânã când pot sã depun probe noi? marusca marusca In cadrul unui proces sint reclamanta...am depus probele pe care le consider necesare si am depus raspunsul la intimpinare ,urmind sa am termen curind. Am o ... (vezi toată discuția)
Propunerea probei cu martori dupã încuviinþarea probei cu înscrisuri dogarudobra dogarudobra dupa ce judecatorul a stabilit impreuna cu partile ca dovezile se fac cu inscrisuri, se mai poate propune si audierea unui martor in respectivul caz? atunci ... (vezi toată discuția)