avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen de judecata? ...

Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen de judecata?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 07:32, 14 Iulie 2021
Buna ziua,

Nu, nu exista dispoziție legală în acest sens.

Doar cerere de chemare în judecată poate fi modificata până la primul termen de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. la primul termen intr-un proces, partea adversa depun o cerere precizatoare a actiunii de chemare in judecata. Se amana cauza ca sa iau la cunostiinta. ... (vezi toată discuția)