avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere modificare actiune de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere modificare actiune de chemare in judecata

la primul termen intr-un proces, partea adversa depun o cerere precizatoare a actiunii de chemare in judecata. Se amana cauza ca sa iau la cunostiinta. Intrebare: este necesar sa formulez intampinare la asta si daca da, in cate zile este termenul legal? Prin ce metoda formulez apararea si cum se poate respinge o cerere de modificare a unei actiuni de chemare in judecata, in sensul ca eu vreau sa arat ca nu are nicio legatura ceea ce mi se cere in aceasta cauza cu obiectul initial de chemare in judecata a mea, precum si alte aparari in subsidiar, bineinteles. Deci care este forma de raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:16, 7 Iunie 2016
Se face intampinare care se depune cu 10 zile inainte de termenul de judecata.
Dumneavoastra scrieti ce considerati ca va apara interesele si propuneti probe.
Trebuie sa rspundeti punctual la fiecare capat de cerere din cererea precizatoare,consultati si un avocat ptr.un raspuns mai concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)
Depunere intampinare emine emine Buna seara, Buna seara, Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)
Citatie fara chemare in judecata EmiB EmiB Buna ziua, intampin urmatoarea problema: mi-a fost inmanata o citatie pentru ordonanta de plata fara a fi atasata si cererea de chemare in judecata cu toate ... (vezi toată discuția)