Buna ziua! Am si eu o intrebare: am in patrimoniul societatii mai multe cladiri, din care unele sunt aduse aport la capitalul social. Dupa reevaluare , daca scade valoarea trebuie sa micsorez si capitalul social? Sau daca creste , il maresc?
Buna ziua! Am si eu o intrebare: am in patrimoniul societatii mai multe cladiri, din care unele sunt aduse aprt la capitalul social. Dupa reevaluare , daca scade valoarea trebuie sa micsorez si capitalul social? Sau daca creste , il maresc?
Buna ziua!
Am si eu urmatoarea intrebare: pentru o societate de amanet cu mai multe puncte de lucru , este necesara casa de marcat, avand in vedere ca bijuteriille de aur ramase sunt topite si vandute ca si lingouri de aur catre persoane juridice, vanzarea de aur catre persoane fizice este doar ocazionala ( de 2-3 ori pe an).Multumesc!
Buna ziua!
Societatea noastra a primit de la Corpul Executorilor Bancari ai Bancii Transilvania o instiintare pentru porirea salariului unei angajate care are un credit neplatit la acea banca.
intrebarea mea este cat la suta din salariu suntem obligati sa ii oprim si sa ii viram bancii respective, avand in vedere ca acel contract cu banca are titlu executoriu.
Va multumesc!