avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluare cladiri din aport capital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluare cladiri din aport capital

Buna ziua! Am si eu o intrebare: am in patrimoniul societatii mai multe cladiri, din care unele sunt aduse aprt la capitalul social. Dupa reevaluare , daca scade valoarea trebuie sa micsorez si capitalul social? Sau daca creste , il maresc?

Alte discuții în legătură

Reevaluare cladire aport la capital t_oana_79 t_oana_79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am in patrimoniul societatii mai multe cladiri, din care unele sunt aduse aport la capitalul social. Dupa reevaluare , daca ... (vezi toată discuția)
Diminuare capital louisa louisa Ma aflu in urmatoarea situatie: Unul din asociatii firmei a adus ca aport o cladire la capitalul societatii iar acum ca urmare a reevaluarii a iesit o valoare ... (vezi toată discuția)
Reducere capital social sa ca urmare a reevaluarii in minus a unor cladiri aduse ca aport in natura? victor_dutu victor_dutu Buna ziua, Speta este urmatoarea: O societate pe actiuni are 2 actionari dintre care unul are aport in numerar si al doilea a adus aport in natura 2 ... (vezi toată discuția)