Lucrez in invatamant si ma aflu in concediu medical dupa care urmeaza sa intru in concediu prenatal si as dori sa imi spuneti daca beneficiez de tichetele cadou ce se acorda profesorilor,pe perioada acestor concedii.
Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de tichete cadou pe perioada concediului de sarcina si lauzie.Lucrez in invatamant si trebuia sa primesc un rand de tichete cu ocazia inceperii anului scolar,dar mi s-a spus ca nu voi primi.Mi se pare absurd pt ca atata vreme cat sunt angajata acelei scoli am aceleasi drepturi ca toti ceilalti angajati.Astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil.Va multumesc.
Lucrez in invatamant si sunt pe un post de suplinitor valabil doar pana la data de 11.12.2008.La aceasta data urmeaza sa se intoarca titularul.Iar eu voi fi abia la jumatatea concediului de sarcina pt ca urmeaza sa nasc pe 27.12.2008.Deci nu stiu ce se va intampla dupa perioada expirarii contractului cu scoala respectiva.Din pacate nu cunosc foarte bine legile si de aceea am apelat la d-voastra.
Buna!Ma aflu intr-o situatie destul de delicata deoarece peste cateva luni voi intra in concediu de sarcina si lauzie,iar pe la jumatatea acestuia mi se va incheia CIM deoarece este pe o perioada determinata.Mi s-a spus ca dupa incheierea contractului nu voi mai putea fi platita deoarece practic nu mai exista niciun angajator.Intrebarea mea este "cine ma va plati pana la terminarea concediului de sarcina si lauzie?"si nu stiu daca voi mai putea ramane acasa in concediu de ingrijire copil,avand in vedere ca exista perioada in care nu am CIM.Va multumesc anticipat pt raspunsuri.