avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Al 13-lea salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Al 13-lea salariu

In cazul in care ma aflu in concediu de sarcina si lauzie beneficiez de al 13-lea salariu?Mentionez ca lucrez in invatamant.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 1 Decembrie 2008
Pentru activitatea desfasurata, personalul din unitatile bugetare beneficiaza, dupa caz, la sfirsitul anului calendaristic, anului scolar, stagiunii etc., de un premiu anual de pina la un salariu mediu lunar de baza realizat in anul pentru care se face plata - HG nr.281/1993
Acest premiu se acorda indiferent de cate luni a lucrat persoana respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu pentru bugetari gabi1 gabi1 Buna ziua, Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea: un bugetar care a beneficiat de concediu platit pentru studii in anul 2008, ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu Ionescu15 Ionescu15 De cand a inceput sa se acorde al 13-lea salariu in invatamant si conform carei legi? (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog foarte mult să mă ajuțați cu următoarea ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Vă rog foarte mult să mă ajuțați cu următoarea problemă: a) care este perioada în care s-a acordat al 13-lea salar în ... (vezi toată discuția)