avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul al 13-lea salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul al 13-lea salariu

Stiti cumva cum se calculeaza al 13-lea salariu la suplinitori?
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 17:09, 8 Februarie 2010
Pentru activitatea desfasurata personalul din unitatile scolare
beneficiaza dupa caz la sfirsitul anului calendaristic de un premiu anual de pina la un salariu mediu lunar de baza realizat in anul pentru care se face plata.
Salariul mediu lunar de baza se determina prin raportarea la 12 luni a sumelor incasate ca salariul de baza,precum si sumele incasate pentru perioada concediului de odihna.
Nu vor fi luate in calcul elementele de salarizare care nu sunt de natura salariului de baza:sporul de vechime,alte sporuri si indemnizatii care nu fac parte din salariul de baza,indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu alisil alisil In cazul in care ma aflu in concediu de sarcina si lauzie beneficiez de al 13-lea salariu?Mentionez ca lucrez in invatamant. (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu pentru bugetari gabi1 gabi1 Buna ziua, Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea: un bugetar care a beneficiat de concediu platit pentru studii in anul 2008, ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)