avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel.Rsd

Activitate Daniel.Rsd

Talon retinut pentru us style golf 5 , intrebarea mea e daca ma duc la rar o sa imi inspecteze toata masina sau doar la capitolu lumini , tinand cont ca itp e valabil !
Daca e cineva care ma poate lamuri si pe mine - Am condus baut , mi.a fost suspendat permisu pe 90 de zile ,intrebarea mea ar fi: daca acel test 13/15 trebuie sa il dau obligatoriu sau nu , sunt constient ca nu se poate reduce pedeapsa ,dar sa nu ma trezesc ca imi mai adauga 30 de zile in plus ... multumesc anticipat
Daca am pierdut hotararea judecatoreasca , la un dosar pt alcol la volan finalizat , ce pot sa fac sa obtin alta sa pot merge sa o legalizez ?

Va multumesc mult !
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cerere de legalizare, copie a hotărârii a cărei legalizare se solicită, taxă de timbru în cuantum de 5 lei pentru fiecare exemplar al hotărârii a cărei legalizare se solicită.

Care sunt pasi pentru o legaliza , si care ar putea fi durata ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Hotararea motivata este dar dupa ce ramane definitiva, trebuie sa o legalizati.

Pe data de 2 luna aceasta , mi s.a finalizat un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , am primit amanarea aplicarii pedepsei , acum doua zile am.primit un plic " Comunicare hotarare penala " are 5 foi in el ... as vrea si eu sa stiu daca aceasta e -minuta- sau e hotararea cu care pot sa merg sa imi iau permisul dupa acele 10 zile de apel ...

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Veti putea lua cunostinta de solutia pronuntata in cauza de la arhiva instantei sau de pe portalul instantei, unde va fi postata prin grija grefierului de sedinta.

Motivarea hotararii o veti primi prin posta la adresa de domiciliu dupa minim 30 de zile de la pronuntare. De la acest moment curge si termenul pentru exercitarea unei eventuale cai de atac.

Deci din momentul in care primesc hotararea sau din momentul cand se pronunta, curg si cele 10 zile de apel/cale de atac ???
Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei''?
Răspuns la discuția Pronuntare , dosar penal alcool
Deci 30 de zile ar fi termenul maxim... va multumesc mult
Am un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , pe data de 23 martie anul acesta am avut procesul la judecatorie si a ramas in pronuntare , intrebarea mea ar fi : in cat timp de pronunta instanta cu solutia ?!