Daca am avut un dosar pentru alcool acum 4 ani, primind amânarea aplicării pedepsei.. și 1 an jumate de când am terminat cu semnătura ? O sa mă afecteze intr.un fel ?
Cu alte cuvinte , daca sunt trimis în judecată pot să îmi iau adio de la permis, și să îmi fac griji de pedeapsa cu executare , ar putea un avocat să mă ajute încă de acum din faza urmăriri penale ?
Am înțeles ,deci trimiterea în judecată e inevitabilă ... Totuși din experiența dvs. Credeți că exista șansa pedepsei cu executare ? Sau intr.un caz bun cu apărare cat de cat exista vreo șansă să rămân cu permisu ?
Țin să menționez că pe jos era polei și de aia am și pierdut controlul iar victima era cu mine in mașină la ora actuala nu mai are nimic , mașină a luat foc a ars complet , dar înainte l.am scos și l.am dus departe de orice pericol...sunt conștient că bine nu are cum sa fie , dar este posibil sa fiu judecat doar pt fuga de la accident sau o sa fiu pe ambele fapte indiferent că există plângere sau nu ?... Ce mă sfătuiți să fac in situația aceasta ?
In urma unu.i dosar pentru fuga de la locul accidentului și vătămare din culpa , bănuiesc că va fi un drum lung , as vrea sa știu dacă este vre.o posibilitate sau o cerere pt am primi permisu sau o dovadă sa pot pleca la munca in alta țara mai exact Marea Britanie , până se finalizează? Și aș vrea să știu ce mă aștepta ținând cont că partea vătămată nu depune plângere , se poate finaliza cu o clasare ?
Părăsirea locului accidentului , pasager cu probleme la un picior și o mana ,mașină carbonizată complet , la ce să mă aștept ?.. am pierdut controlul mașină din cauza poleiului , am intrat intr.un pod și a luat foc instant !
Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand în totalitate și am avut un pasager cu mn în mașină care a suferit ceva complicații la picioare, și din pacate nu am fost prezent acolo când a venit politia, la ce pot sa aștept ? Cel mai rău și cel mai bn?
Talon retinut pentru us style golf 5 , intrebarea mea e daca ma duc la rar o sa imi inspecteze toata masina sau doar la capitolu lumini , tinand cont ca itp e valabil !
Daca e cineva care ma poate lamuri si pe mine - Am condus baut , mi.a fost suspendat permisu pe 90 de zile ,intrebarea mea ar fi: daca acel test 13/15 trebuie sa il dau obligatoriu sau nu , sunt constient ca nu se poate reduce pedeapsa ,dar sa nu ma trezesc ca imi mai adauga 30 de zile in plus ... multumesc anticipat