avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Părăsirea locului accidentului, pasager cu probleme ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Părăsirea locului accidentului, pasager cu probleme la un ...

Părăsirea locului accidentului , pasager cu probleme la un picior și o mana ,mașină carbonizată complet , la ce să mă aștept ?.. am pierdut controlul mașină din cauza poleiului , am intrat intr.un pod și a luat foc instant !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:48, 9 Februarie 2025
Buna ziua

Continuati discutia unde ati inceput-o

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasager in stare de ebrietate implicat in accident robertodriver robertodriver Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier unde masina cealalta a intrat in mine frontal , dupa care soferul din masina cealalta a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)
Accident cu „victima”! Doroftei Alexandru Doroftei Alexandru Numele meu este Doroftei Alexandru si in toamna anului trecut am fost implicat intr-un acident rutier pe un drum judetean . Eu am fost ... (vezi toată discuția)