avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand în totalitate ...

Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand în totalitate și am avut un pasager cu mn în mașină care a suferit ceva complicații la picioare, și din pacate nu am fost prezent acolo când a venit politia, la ce pot sa aștept ? Cel mai rău și cel mai bn?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:13, 7 Februarie 2025
Buna ziua

Adica ati provocat un accident cu victime si ati fugit de la locul accidentului?

Vorbiti de urgenta cu un avocat.

Numai pentru fuga de la locul accidentului riscati pana la 7 ani de inchisoare. Se adauga posibila vatamare corporala (depinde ce presupun acele complicatii la picioare) si de restul circumstantelor (daca ati condus sub influenta alcoolului, drogurilor, fara carnet sau cu el suspendat, etc etc....)

In cel mai fericit caz vi se anuleaza carnetul si primiti cativa ani cu suspendare. In cel mai rau caz, primiti cativa ani cu executare plus permis anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si fuga de la locul accidentului scgun scgun Buna, Am o problema urgenta si nu stiu la cine sa apelez acum, asa ca va rog daca cineva este dispus sa ma ajute, sa o faca. Si va multumesc ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, vătămare corporală din culpa și fuga de la locul accidentului. ce mă așteaptă? Dioszegi Dioszegi Bună ziua, in luna iunie pe data de 29 noapte, eu și cu prietenul meu am băut foarte mult, eu fiind sub stare de ebrietate avansata, am plecat cu mașina ... (vezi toată discuția)
Pasager intr.o masina cu sofer fara carnet Mihai247 Mihai247 Buna ziua! Cu aproximativ 2 saptamani in urma, am circulat ca pasager in masina unui prieten , in varsta de 16 ani , fara permis pe drumuri publice. Intr.o ... (vezi toată discuția)