avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca e cineva care ma poate lamuri si pe mine - Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca e cineva care ma poate lamuri si pe mine - Am condus baut ...

Daca e cineva care ma poate lamuri si pe mine - Am condus baut , mi.a fost suspendat permisu pe 90 de zile ,intrebarea mea ar fi: daca acel test 13/15 trebuie sa il dau obligatoriu sau nu , sunt constient ca nu se poate reduce pedeapsa ,dar sa nu ma trezesc ca imi mai adauga 30 de zile in plus ... multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Daniel.Rsd, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:28, 2 Decembrie 2023
E obligatoriu sa va prezentați și sa îl și promovați daca nu vreti sa vi se prelungească perioada de suspendare cu 30 de zile.
Poate ar trebui sa nu va prezentați, ca să știți că 4 luni puteti bea fără rezerve.
Dupa un dosar penal în trecut , piate ar fi trebuit sa învățați ceva din asta. Mai bine renuntati, fie la bautura, fie la permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)
Redobandire permis dupa suspendare 90 zile, 2 in decurs de 6 luni. 00Renovatio 00Renovatio Buna ziua, Am permisul suspendat pe 90 zile (si aproape au trecut). Fiind a doua suspendare in decurs de 6 luni am inteles ca se mai adauga 30 zile (deci ... (vezi toată discuția)
Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)