avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Activitate adrianharca

Activitate adrianharca

Multumesc frumos!

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Nu are rost sa solicitati o alta expertiza ci un supliment de expertiza intrucat cereti doar o actualizare a datelor din expertiza in functie de diferentele valorice.
Insa va asigur ca cresterea de preturi e iluzorie si este creata artificial. De fapt, preturile imobilelor, afara de terenurile intravilane goale din orase - care sunt foarte putine - scad.

Bună seara. Sunt într un proces de ieșire din indiviziune, s-a stabilit valoarea sultei, în cazul meu, dar am următoarea problema: expertiza a fost jn 2021- dosarul pe rol fiind la judecătoria Cornetu unde mi au amânat următoarea înfățișare în octombrie și atunci nu știu dacă va fi ultimul termen- ma uit pe site uri imobiliare și prețul proprietăților e în creștere, dacă procesul (cu apel cu tot) se va termina in 2025, daca valoarea imobilului va creste, pot solicita alta expertiza?
Bună seara!
Se poate depune o plângere penală pentru inducerea în eroare a autorităților la un an după ce s-a dat răspunsul de clasare?
Buna ziua, contractul care a fost schimbat este contractul de furnizare a energiei electrice (Enel). Este vorba de un proces de iesire din indiviziune.
Bună ziua, dețin un imobil în coproprietate cu verisoarele mele. Recent am aflat ca au schimbat contractul pe numele lor, fără a fi anunțat, contractul anterior fiind pe numele mamei mele defuncte.
Este legal acest lucru?
Ce masuri pot lua?
Precizez ca imobilul este în litigiu la momentul actual.
Multumesc frumos!
Bună ziua
Am nevoie de un sfat intr-un proces de ieșire din indiviziune, eu fiind reclamantul.
Avocatul angajat de mine nu a menționat martorii nici în chemarea în judecata, nici în răspunsul la întâmpinare, argumentând ca nu i s-a părut important sa răspundă la întâmpinare.
Drept urmare, judecătorul a dispus sa nu mai pot chema martori, doar partea adversa are acest drept.
Mai pot indrepta lucrurile acum? Schimbând avocatul, ma gândesc?