avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dețin un imobil în coproprietate cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dețin un imobil în coproprietate cu verisoarele ...

Bună ziua, dețin un imobil în coproprietate cu verisoarele mele. Recent am aflat ca au schimbat contractul pe numele lor, fără a fi anunțat, contractul anterior fiind pe numele mamei mele defuncte.
Este legal acest lucru?
Ce masuri pot lua?
Precizez ca imobilul este în litigiu la momentul actual.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:22, 4 Octombrie 2022
Ce contract a fost schimbat pe numele danselor? Care este obiectul litigiului care vizează apartamentul?
Buna ziua, contractul care a fost schimbat este contractul de furnizare a energiei electrice (Enel). Este vorba de un proces de iesire din indiviziune.
contractul trebuia schimbat oricum fiindca o persoana decedata nu poate fi parte a unui contract. cine e titular de contract la Enel nu conteaza in economia litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Se da urmatoarea situatie: imobil dobandit prin contract de vanzare-cumparare, trec mai mult de 6 luni si contractul de furnizare al energiei ... (vezi toată discuția)
Daca titularul de contract la enel a decedat,iar sotia defunctului ... danilagabriel danilagabriel Daca titularul de contract la enel a decedat,iar sotia defuctului nu a trecut contractul pe numele ei ,beneficiaza de ajutorul de la stat pentru factura la ... (vezi toată discuția)