avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate Ionuț iulian

Activitate Ionuț iulian

Pot scoate procura pentru donatie sa semne mama mea în locul meu
Mi-l da degeaba ca e un neam de al meu și am vrut sa fac vânzare cumpărare dar e extravilan și e mai complicata treaba
Bună ziua am făcut procura lu mama sa semneze în locul meu ca doresc sa cumpăr un teren acum vreau sa îl iau prin donație este valabila procura și la donație sa poată semna mulțumesc.
Bună seara am fost dat în judecata de vecinul meu pentru loviri și alte violente am câștigat procesul acum as vrea sa al dau în judecata pentru ca ma purtat pe drumuri ce șanse am.
Și prin cale judecatoreasca dacă vecinul nu accepta
Și cum pot proceda vecinul nu vrea sa ma lase pe la el trebuie sa ai plătesc ceva mulțumesc.
Bună ziua dețin o bucata de teren intravilan problema e ca nu am drum de acces la teren ce pot face vecinul din fata nu imi da voie sa mai intru pe la el menționez ca la primărie pe schiță nu este drum trecut cum procedez o fost casa pe teren și vreau sa îmi fac casa și eu
Buna ziua am fost dat în judecata de o persoana dacă pierde procesul pot sa ai cer ceva daune ca ma purtat pe drumuri degeaba
Bună ziua dețin un teren extravilan este trecut agricol și doresc sa schimb sa pot construi o casa este la strada am curent la marginea bucăți ce pot face și dacă ma costa mult mulțumesc
Are 60 de ani