Bună ziua am o întrebare un bărbat vrea sa îmi lase testament la casa menționez el nu o fost însurat nu are nici copii nici frați nici părinți în viata după moartea lui poate cineva sa îmi strice cineva testamentul mulțumesc o și frumoasă.
Buna ziua,
Daca are datorii neplătite, creditorii v-ar putea solicita achitarea creanței pe care o au.
Daca are rude mai îndepărtate (unchi,veri), ar putea solicita in instanță anularea testamentului. Prin urmare, daca dumnealui are o vârstă înaintată, e de preferat că înaintea autentificarii testamentului la notar sa obțineți un certificat medico-legal psihiatric de la institutul de medicină legală.
Mai mult, daca domnul care dorește să vă lase testament nu are niciun alt bun in afara casei, faptul că vi-l transmite echivalează cu o dezmoștenire tacită a celorlalți moștenitori, așa că nu ar trebui sa existe probleme cu privire la alte rude.
Pot sa las testament?
tut
As putea sa las un testament pentru nepoata mea in cazul in care eu nu am copii si nu am fost casatorita? As dori sa ii las ce am eu si testamentul sa nu ... (vezi toată discuția)