avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am făcut procura lu mama sa semneze în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am făcut procura lu mama sa semneze în locul meu ...

Bună ziua am făcut procura lu mama sa semneze în locul meu ca doresc sa cumpăr un teren acum vreau sa îl iau prin donație este valabila procura și la donație sa poată semna mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:03, 7 Februarie 2022
pai, cumparati sau vi-l da degeaba ? ce teren?
Nu e valabila.
si daca dati bani pe el, NU faceti contract de donatie sub nicio forma.
Mi-l da degeaba ca e un neam de al meu și am vrut sa fac vânzare cumpărare dar e extravilan și e mai complicata treaba
Citiți procura.
Împuternicitul dvs nu poate încheia un alt tip de act, decât acela menționat în procura.
Pot scoate procura pentru donatie sa semne mama mea în locul meu
Da. Faceți o alta procura pentru donație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intabulat pe parinti Mariuz222 Mariuz222 Buna, parintii mei detin un teren, acesta este intabulat pe numele mamei, eu doresc sa-l vand, mai am un frate, as dori sa-l vand eu nu parintii, cum ma ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren Adriana68 Adriana68 Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! donatie - ajutor! elryko elryko Buna ziua! As avea cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva. Cineva doreste sa imi doneze un teren soti/sotie, nu au copi deloc, nici parinti, doar frati si ... (vezi toată discuția)