avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate TITIDS

Activitate TITIDS

Ghidul angajării cetățenilor non-UE în România: care sunt pașii și ce documentație îți trebuie
Exact... intrebarea a fost incompletă... Scuze. DA ...Aș avea nevoie de o indrumare în ceea ce privește aceste proceduri !!!! Doresc să stiu ce cuprined aceste proceduri? Care sunt? Unde le găsec? Cine le elaborează? etc. Mulțumesc
Procedurile specifice unei firme de pază și protecție, conform cod COR 5414, lucrători în servicii private de securitate. Procedurile interne ale unei Societăți de pază.
ATRIBUȚII AGENT DE SECURITATE INCINTĂ
ATRIBUȚII AGENT DE SECURITATE CONTROL ACCES
Vă rog să ma ajutați cu atribuțiile acestor două funcții dintr-o societate de pază, în vederea întocmirii ROF...!!! MULȚUMESC !!
SOCIETATE DE PAZĂ ȘI PROTECȚIE
Documente privind dovada existenței sediului înregistrat și autorizat pentru organizarea administrativă și coordonarea operativă a personalului angajat ?????
Model notificare a Consiliului Județean prin care seîncunoștiințează că societatea are sediul social în zona de responsabilitate a acestora!! Mulțumesc!
Pot primi pensie militară și salariu.
Dacă am ieșit la pensie anticipat, prin reducerea vârstei de pensionare, respectiv după 30 de ani de activitate ca militar operativ și 50 ani ca vârstă, pot fi salariatul unei societăți și în același timp să primesc și pensia de serviciu ??????
Care este numărul minim de angajați într-o Societate de Pază, pentru a primi licența de functionare ?????????
Dar pentru monitorizare și intervenție - Dispecerat ???
MODEL ORIENTATIV, RESPECTIV MODUL DE INTOCMIRE ȘI CE TREBUIE SĂ CUPRINDĂ, conform legii 333/2003, pentru obținerea licenței de de funcționare - Listacu mijloacele materiale, tehnice, de transport, de comunicații, cu mijloacele audiovideo, aparatura de recunoaștere și identificare, sistemele de alarmă împotriva efracției, sistemele de cronometrare și numărare cu centrele de supraveghere și dispeceratele, tehnica de calcul și softul utilizat, cu armamentul și alte mijloace tehnice care vor face parte din dotarea societății, în funcție de obiectul de activitate.
ORGANIGRAMA, STUDIILE ȘI ATESTATELE PERSONALULUI FIRMEI DE PAZĂ


- servicii de pază a bunurilor, obiectivelor și valorilor și servicii de consultanță în domeniu;

- servicii de protecție personală specializată (garda de corp), precum și servicii de consultanță în domeniu.

MODEL ORIENTATIV, RESPECTIV MODUL DE INTOCMIRE ȘI CE TREBUIE SĂ CUPRINDĂ, conform legii 333/2003, pentru obținerea licenței de de funcționare - Lista cu mijloacele materiale, tehnice, de transport, de comunicații, cu mijloacele audiovideo, aparatura de recunoaștere și identificare, sistemele de alarmă împotriva efracției, sistemele de cronometrare și numărare cu centrele de supraveghere și dispeceratele, tehnica de calcul și softul utilizat, cu armamentul și alte mijloace tehnice care vor face parte din dotarea societății, în funcție de obiectul de activitate.