avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ghidul angajării cetățenilor non-UE în România: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ghidul angajării cetățenilor non-UE în România: care sunt ...

Ghidul angajării cetățenilor non-UE în România: care sunt pașii și ce documentație îți trebuie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 7 Octombrie 2021
Ghidul angajării cetățenilor non-UE în România: care sunt pașii și ce documentație îți trebuie
www.avocatnet.ro/articol_588...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 am deschis ... encornel encornel buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 Am deschis o firma de constructii si vreau sa angajez cetateni straini non eu. Ce pasi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot angaja la munca cetateni moldoveni? des des ma intereseaza care sunt pasii pentru a angaja 3 cetateni moldoveni la firma la care lucrez. ce acte sunt necesare si ce pasi trebuiesc urmati si care sunt ... (vezi toată discuția)
Membru strain non-ue in asociatie/ong InfernapeVS InfernapeVS Buna ziua. Doresc sa infiintez o asociatie. Stiu ca trebuie trei membri fondatori, doi dintre noi suntem romani iar al treilea este cetatean strain ... (vezi toată discuția)