avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este numărul minim de angajați într-o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este numărul minim de angajați într-o Societate de Pază?

Care este numărul minim de angajați într-o Societate de Pază, pentru a primi licența de functionare ?????????
Dar pentru monitorizare și intervenție - Dispecerat ???
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 2 Iulie 2021
Nu exista in Legea nr.333/2003 prevazut un numar minim de angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere la casierie azsuzsa2117 azsuzsa2117 Buna ziua, sunt cenzor la CAR Pensionarilor,si ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema: - Anul acesta asociatia s-a mutat intr-un sediu nou si aici o ... (vezi toată discuția)
Infiintare soc.paza si protectie fara avizul politiei ContSters109653 ContSters109653 POT INFIINTA O SOC. DE PAZA SI PROTECTIE IN MOD OBISNUIT , SAU TREBUIE CA ASOCIATUL/ ADMINISTRATORUL SA OBTINA MAI INTAI AVIZUL POLITIEI ? (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)