avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate alexxx1996

Activitate alexxx1996

Buna seara. Eu cu o colega de munca am furat un cărucior de la un supermarket pentru că aveam nevoie in depozitul in care lucram. In urmă unor neînțelegeri eu am plecat azi acasă și ne-am certat toți acolo, a fost un haos total. Iar șeful firmei cică ar vrea sa ne dea la poliție pentru furt și că am introdus căruciorul in depozit fără aprobarea gestionarului dar asta deja e minciuna pentru că noi ne-am folosit la munca de acel cos mai multe zile iar gestionarul și șeful depozitului știu de acest lucru și nu au luat masuri atunci. Si acum mă acuză pe mine mai multa, eu l-am băgat în mașină într-adevăr dar eram cu mașina colegei mele și ea conducea. Va roq mult sa îmi spuneți ce am putea păți. Va mulțumesc. Stiu că e o situație ciudată și e chiar amuzantă dar noi l-am furat pt munca,sa ne fie mai ușor.
Pai nu înțeleg nimic.Mi se suspendă certificatul automat? Deci mai pot circula cu mașina? O mai pot inmatricula?
Buna ziua.Mi se poate întâmpla ceva daca nu am înmatriculat mașina în termenul de 90 de zile? Întreb asta deoarece am făcut contractul de vânzare cumpărare cu proprietarul in data de 27.04.2021 iar programarea la Înmatriculări Auto nu am reușit să o fac decât pentru data de 27.07.2021,deci ar fi cam 93 de zile.Va mulțumesc mult.
Cornel Vasile a scris:

S-a cauzat un prejudiciu angajatorului?

Care are putea fi prejudiciu? Din moment ce ei au expediat 5/6 comenzi ,livrarea fiind 20 de lei.Nr total de comenzi a fost mult mai mare,dar ei au anulat comenzile in proportie de 95%,deci nimeni nu a pregatit comenzile sau le-a expediat.doar acele 5/6 sa zic.

Plus ca eu am ajuns la o intelegere cu ei atunci,asta fiind acum 3/saptamani, si au zis ca au anulat acele comenzi din aplicatie.erau peste 100 sa va spun exact.Dar peste 100 dula cum am zis,necolectate/neexpediate.ci anulate.

@Manuela Rășină a scris:

Am inteles. Si cum pot ei demonstra ca am fact eu acele comenzi? Si pe langa asta,pot sa ma dea in judecata pentru 5/6 comenzi expediate si neridicate de nimeni? Livrarea fiind 20 de lei!
Am înțeles ce spuneți.Dar din moment ce aplicația îți dă dreptul de a anula o comanda sau de a refuza comanda după ..din anumite motive..Ar fi N motive pentru care as putea refuza o comanda.Dvs ce părere aveți? Nu cred că mi se poate atribui o vina foarte mare,plus că pot să nu recunosc că am plasat eu comenzile.
Buna ziua.As vrea sa incep prin faptul că eu am lucrat pentru o societate de comenzi online.Eram colector comenzi online,din cauza unor probleme și neînțelegeri am fost nevoit să îmi dau demisia.Iar eu ca o "răzbunare" oarecum să spun așa am pus niste comenzi online pe care nu le-am mai vrut după.Am pus mai multe comenzi.Iar ei spun că vor să mă dea în judecată pentru chestia asta.Mi se poate întâmpla ceva? Ce spuneți? Va mulțumesc!