avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Mi se poate întâmpla ceva daca nu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Mi se poate întâmpla ceva daca nu am înmatriculat ...

Buna ziua.Mi se poate întâmpla ceva daca nu am înmatriculat mașina în termenul de 90 de zile? Întreb asta deoarece am făcut contractul de vânzare cumpărare cu proprietarul in data de 27.04.2021 iar programarea la Înmatriculări Auto nu am reușit să o fac decât pentru data de 27.07.2021,deci ar fi cam 93 de zile.Va mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:10, 16 Iulie 2021
Nu vi se întâmplă absolut nimic. După 90 de zile se suspendă automat certificatul de înmatriculare. Dacă v-ar fi găsit la un control, aveați probleme.

alexxx1996 a scris:

Buna ziua.Mi se poate întâmpla ceva daca nu am înmatriculat mașina în termenul de 90 de zile? Întreb asta deoarece am făcut contractul de vânzare cumpărare cu proprietarul in data de 27.04.2021 iar programarea la Înmatriculări Auto nu am reușit să o fac decât pentru data de 27.07.2021,deci ar fi cam 93 de zile.Va mulțumesc mult.

Pai nu înțeleg nimic.Mi se suspendă certificatul automat? Deci mai pot circula cu mașina? O mai pot inmatricula?
Da. Nu e recomandabil sa circulați până o înmatriculați pe numele dvs., în cele 3 zile diferența.

alexxx1996 a scris:

Pai nu înțeleg nimic.Mi se suspendă certificatul automat? Deci mai pot circula cu mașina? O mai pot inmatricula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ... Roob Roob Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de 31.05.2022 am primit fiscalul de la fostul proprietar, ulterior am verificat seria de sașiu si ... (vezi toată discuția)