avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.As vrea sa incep prin faptul că eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.As vrea sa incep prin faptul că eu am lucrat pentru ...

Buna ziua.As vrea sa incep prin faptul că eu am lucrat pentru o societate de comenzi online.Eram colector comenzi online,din cauza unor probleme și neînțelegeri am fost nevoit să îmi dau demisia.Iar eu ca o "răzbunare" oarecum să spun așa am pus niste comenzi online pe care nu le-am mai vrut după.Am pus mai multe comenzi.Iar ei spun că vor să mă dea în judecată pentru chestia asta.Mi se poate întâmpla ceva? Ce spuneți? Va mulțumesc!
Daca nu ajungeti la o intelegere pe cale amiabila, posibil sa platiti ceva daune stabilite de instanta.
Am înțeles ce spuneți.Dar din moment ce aplicația îți dă dreptul de a anula o comanda sau de a refuza comanda după ..din anumite motive..Ar fi N motive pentru care as putea refuza o comanda.Dvs ce părere aveți? Nu cred că mi se poate atribui o vina foarte mare,plus că pot să nu recunosc că am plasat eu comenzile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
S-a cauzat un prejudiciu angajatorului?
Din ce spune se înțelege că da. Angajatorul a plătit cheltuielile de expediere și de retur pentru comenzile făcute și neridicate de pe conturi sau nume false.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In instanta se va invoca de catre firma ca ati actionat dupa ce v-ati dat demisia, pentru "razbunare". In functie de prejudiciul cauzat, ar fi bine sa ajungeti la o intelegere pe cale amiabila.

Alte discuții în legătură

Refuz colet amorytza amorytza Buna ziua,apelez la dvs cu o nelamurire.Am plasat o comanda online pentru un produs,nu am primit mail de confirmare,doar un apel telefonic prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Someoneelse Someoneelse Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)
Contracte la distanta legal1 legal1 Buna ziua, M-ar interesa daca in cazul unui magazin online exista o cale prin care se pot recupera banii cheltuiti pe trasportul tur-retur al unor colete ... (vezi toată discuția)