avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Mailat ramona

Activitate Mailat ramona

Buna acele 6luni un ultimele 12pot sa fie si cu concediu risc material osa afecteze prenatal osa nasc in ianuarie tot in ianuarie imi expira contractul de munca

Mailat ramona a scris:

Da acele 6luni in ultimele 12luni pot sa fie si cu concediul de risc material sa nu

Mailat ramona a scris:

Buna seara am o nelamulire daca eu am lucrat in perioada 09.09.2020 pana in .1.ianuarie 2021 apoi miam dat lichidarea mam angajat iar din perioada 05.07.2021 cu contract de munca determinat pana in 3 ianuarie 2022 am fost la un controlul mi sa spus ca sunt insarcinata in luna a 3 daca osa ma duc la munca pana in 9 septembrie si dupa sa ma pun in risc de sarcina in ianuarie cam prin 8 2022 osa nasc pot beneficia de prenatal ca doar din septembrie din 9 pana in 6 ianuarie 2021 sunt 4 luni fara 3 zile nu ? Iar din luna iulie fn 5 pana in septembrie in 5 sunt 2luni di ma duc pana in8 casa completeaz in ianuarie camai imi trebuia 3 casa am patru luni ce spuneti osa beneficieze de prenatal sau osa ma deie afara de la servici ?
Da acele 6luni in ultimele 12luni pot sa fie si cu concediul de risc material sa nu
Da dar eu am lucrat din septembrie din 9 pana in 6 ianuarie dn fin ianuarie nu am mai lucrat 6luni numai luna aceasta mam angajat pe data de 5 si contractul de munca mi sa facut pana in ianuarie pe data de 3 iar daca eu ma duc luna asta toata si luna lui august as putea beneficia de ceva
Dar daca osa ma duc la lu ru toata luna lui iunie si toata luna lui august atunci pot intrat in prenatal

Da daca am lucrat din 09.09 2020 pana in 6 ianuarie si acuma daca lucru luna asta toata si luna lui august pot intra n prenatal ca numai in ianuarie osa nasc
Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Da, puteti beneficia, daca medicul asa considera.
Pentru acest concediu nu exista un stagiu minim de cotizare.
Pentru plata Concediului maternal trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de 6 luni din ultimele 12 anterioare lunii in care beneficiati de acest concediu.

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in risc de sarcina si dupa in prenatal va multumesc o zi buna
Buna dimineata am si eu o intrebare am lucrat di n 9 septembrie 2020 pana in 6 2021 ianuarie si miam dat lichidarea acum mam angajat din 05.07 2021 si sunt insarcinata as dori sa aflu daca pot intra in risc de sarcina si dupa in prenatal sau indemnizatie eu am mai lucrat tot la aceasi firma in anul 2018 10 luni dupa cum am socotit osa nasc in luna ianuarie pana pe 17 sau 25 si in luna ianuarie osa mi se termine si contractul de munca ca mi sa facut contract de munca pe 6 luni fin iunie pana in ianuarie va multumesc o zi buna va doresc
Buna seara ma numesc mailat ramona si as dori sa aflu daca pot intra in risc de sarcina si dupa nastere in prenatal am lucrat in anul2018 10 luni dupa am lucrat din 9septembrie 2020 pana in 6 ianuarie 2021 acum mam angajat de o luna si as dori un raspuns la intrebarea mea va multumesc