avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, as dori sa aflu daca pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, as dori sa aflu daca pot ...

Buna seara ma numesc mailat ramona si as dori sa aflu daca pot intra in risc de sarcina si dupa nastere in prenatal am lucrat in anul2018 10 luni dupa am lucrat din 9septembrie 2020 pana in 6 ianuarie 2021 acum mam angajat de o luna si as dori un raspuns la intrebarea mea va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Mailat ramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 15 Iulie 2021
... daca pot intra in risc de sarcina si dupa nastere in prenatal ...

Nu se prea intelege ce doriti sa aflati ... reveniti cu detalii exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ... Mailat ramona Mailat ramona Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as vrea sa primesc cateva sfaturi in legatura cu ... Mery1905 Mery1905 Buna seara! As vrea sa primesc cateva sfaturi in legatura cu speta mea si as fi foarte recunoscatoare daca mi le oferiti. Sunt insarcinata in 13 saptamani ... (vezi toată discuția)