avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate ccdcla

Activitate ccdcla

Discuție master
am absolvit facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri ,iar ca si completare de studii am absolvit masteratul Reabilitarea infrastructurii transporturilor unde am s-au studiat reabilitarea si modernizarea drumurilor.In momentul de fata lucrez in domeniul proiectarii de drumuri.Intrebarea mea este daca am voie sa semnez pe proiectat si daca pot considerat inginer de specialitatea ?
am nevoie de cosultanta pe tema aceasta contra cost.
Răspuns la discuția asimilare studii
cui trebuie sa ma adresez pentru a clarifica acest drept de a profesa sau nu?
Răspuns la discuția asimilare studii
specializare de pe diploma de licienta este silvicultura,iar masterul in drumuri si poduri reabilitare,este un cadru legal care imi confera aceasta reconversie profesionala prin absolvirea unui master.
in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea infrastructurii rutiere,unde am studiat iarasi drumuri ,poduri ,cai ferate am drept de semnatura pentru proiectare drumuri?
Răspuns la discuția licitatii servicii rnp
in cazul meu va fi descalificat cel care depune doua oferte pentru un lot.M-ar interesa mai mult un punct de vedere.
Daca in cazul in care unul dintre ofertanti la propunerea financiara depune doua oferte economice diferite pentru acelasi lot va fi descalificat.M-ar interesa un cadru legilativ pentru care se ia decizia.
ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA “REABILITAREA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT “ DIN CADRUL UNIVERSITATEA TEHNICA "GH.ASACHI"IASI FACULTATEA DE CONSTRUCTII SI INSTALATII LUCREZ IN PREZENT LA O FIRMA DE PROIECTARE IN DOMENIUL DRUMURILOR SI PODURILOR,SI AS VREA SA STIU PE CE FUNCTIE POT SA FIU INCADRAT DUPA ABSOLVIREA MASTERATULUI. PRECIZEZ CA IN TIMPUL FACULTATII AM STUDIAT MECANICA SI REZISTENTA MATERIALELOR GEOTEHNICA CONSTRUCTII FORESTIERE ,INSTALATII DE TRANSPORT (DRUMURI FORESTIERE , CAI FERATE FORESTIERE SI FURNICULARE),CORECTAREA TORENTILOR,IAR MASTERATUL L-AM FACUT PENTRU EXTINDEREA COMPETENTELOR IN DOMENIUL DRUMURILOR SI PODURILOR MAI ALES CA MAJORITATEA PROIECTELOR SUNT DE REABILITARE A LOR.

DEASEMENEA VA ADUC LA CUNOSTINTA CA CEI DE LA FORTELE DE MUNCA NU MI-AU SCHIMBAT FUNCTIA DUPA TERMINAREA MASTERULUI PE MOTIVE CA NU AR EXISTA UN ANUME COD COR CARE SA CORESPUNDA CU SPECIALIZAREA URMATA.
CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ PENTRU A-MI RECUNOSCUT ACEST DREPT..
In urma unui accident rutier la care am fost implicat si in urma careia au fost avariate autoturismele,vinovat fiind celalat sofer deoarece nu a semnalizat intentia de a face stanga .,conform provcesului verbal emis de agentul de politie care a constat fapta.
raspunsul de la asirom este ca am despagubesc doar cu 50% din valoare deoarece a-si fi si eu vinovat .