Pentru acest lucru eu am primit o contraventie de 20.000,lei pentru trei chitante ce isumeaza 1786 lei pentru avans servicii de cazare. nu vad unde este prejudiciul daca au fost gasti inregistrati in contabilitate.
Pe vecinul cu magazin la gasit cu plus in casa de marcat cu 2100 lei si a primit 4000lei cine a facut evaziune?
Multumesc !
totusi pentru o fapta care nu a produs niciun prejudiciu sa primesti o contraventie de 20.000,oolei mi se pare absurd.
valoarea celor trei chitante este de 1786.00lei.
Pentru o amenda de la DGAF CONFORM ART. 11 , ALIN.1 , lit. e punct 4 din oug 28 / 1999 r am fost sanctionat cu 20.000,00 lei deoarece am emis factura si chitanta pentru persoane fizice chitantele insumeaza suma de1786lei. Toate chitantele si facturile erau inregistrate in contabilitate la momentul controlului. Deaceea nici nua fost confiscata suma.
chitantele erau emise pentru diferenta servicii de cazare restul sumelor erau incasate prin banca ca avans servicii de cazare .
deoarece nu am adus nici un prejudiciu statului nu inteleg de ce asa mare amenda.
am citit ordonanta si cred ca trebuia o contrav. de 2000 pana la 4000
Din necunostinta am emis o factura si chitanta pentru servicii de cazare unei persoane fizice si am luat o amenda de 20000 lei deoarece nu am emis b.f. si am emis chitanta.
Credeti ca am vreo sansa daca o contest.
Va multumesc!